cyberOffice /
 Het bedrijf


Projecten en partners
Links

cyberOffice heeft haar wortels in Arcade Office in Woerden. Dit bedrijf is in 2005 ontstaan vanuit de in 1977 opgerichte Arcade ICT Groep.  M.i.v. 1 januari 2009 is cyberOffice zelfstandig gevestigd in Bodegraven. Hier zijn ook MIORsolutions en MIORautomatisering Bodegraven gevestigd. cyberOffice werkt nauw met deze bedrijven samen op het vlak van dienstverlening en het gebruik van elkaars kennis zodat er voor alle klanten een uitstekende service wordt geboden.

Bij het  uitvoeren van  projecten werken wij eveneens nauw samen met onze partner
Leemburg Elektro uit Bodegraven op het gebied van elektrotechnische en beveiligings installaties.

De uitvoering van een totaal project staat geheel in het teken van ons motto: wij doen wat we beloven en we beloven nooit meer dan wij kunnen. Uw PC netwerk is onze zorg en voor de goede uitvoering van het werk nemen wij de totale verantwoordelijkheid.

  Link   Mc Partners BV - Woerden
  Link   Apple Nederland B.V.
  Link   Linksys
  Link   Hewlett Packard Nederland B.V.
 

© cyberOffice - Haarlem 2010 - Tel: 0653420911

cyberOffice betrekt nieuw kantoor

M.i.v. 16 Augustus 2010 is cyberOffice verhuisd naar een nieuw kantoorpand op het Industrieterrein Waarderpolder te Haarlem. Vanuit de nieuwe lokatie kan cyberOffice haar klanten sneller en beter van dienst zijn. De Helpdesk service  kan nu eenvoudiger gedurende 7 dagen per week, 24uur per dag worden verleend. De klantenkring van cyberOffice breidt zich gestaag uit en de daarmee verbonden dienstverlening kan efficienter worden uitgevoerd.